Despre noi

Despre Noi

SCURTĂ PREZENTARE A
SOCIETĂȚII CIVILE PROFESIONALE DE AVOCAȚI
DOJANĂ ȘI ASOCIAȚII

DOJANĂ ȘI ASOCIAȚII este o societate profesională de avocați înființată în anul 2000 ce oferă o paletă largă de servicii juridice, la un nivel profesional foarte ridicat, bazându-se pe o echipă de avocați cu o bogată experiență în domeniul juridic.

Experiența noastră de peste 24 ani ne recomandă pentru prestarea cu profesionalism a serviciilor juridice specializate constând în consultanță juridică, asistență juridică și reprezentare juridică în fața instanțelor de judecată și a autorităților cu atribuții jurisdicționale naționale și internaționale.

De-a lungul timpului am furnizat servicii juridice de succes atât persoanelor de drept privat (fizice și juridice), cât și persoanelor juridice de drept public. Am furnizat servicii juridice atât în România cât și în străinătate, în baza dreptului comunitar, la nivelul Uniunii Europene.

Echipa de avocați DOJANĂ ȘI ASOCIAȚII, consistentă și stabilă în timp, specializată în mai multe arii de practică, dispune de experiența, spiritul inovator și cunoștințele necesare pentru a furniza servicii de înaltă calitate clienților care întâmpină dificultăți de natură juridică în activitatea lor sau care, dimpotrivă, doresc să preîntâmpine apariția în viitor a unor inconveniente de ordin juridic.

Întotdeauna construim și menținem parteneriate pe termen lung datorită eficienței și perseverenței avocaților noștri care înțeleg nevoile clienților, anticipează riscurile și acționează în mod strategic, ținând seama de împrejurările extinse ale situațiilor întâmpinate de clienți. Scopul avocaților noștri este acela al asigurării clienților că afacerile și interesele lor sunt pe deplin protejate.

Dojană și Asociații S.C.A. s-a menținut peste 24 de ani pe piața avocaturii datorită cunoștințelor excelente în ariile de practică în care activează, a calității serviciilor, a strategiilor implementate în situații complexe, a eficienței, dar și a spiritului proactiv, aspecte apreciate de clienții noștri cu care, de regulă, colaborarea noastră nu se limitează doar la proiecte singulare.